• Search

This time of the year

december 4th, 2013

 

Het is weer die tijd van het jaar om je wishlist te maken! Bij mij thuis vieren we kerst met cadeautjes onder de boom. De mail om lootjes te trekken is alweer voorbij gekomen, dat gebeurd inmiddels ook online. De cadeautjes zullen met al die wrapping workshops van de laatste tijd wel mooi onder de boom komen dus daar geen zorgen over :) Tijd om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes. Bij ons (maar bij vast veel meer van jullie) worden steeds vaker cadeautjes online gekocht. Persoonlijk gebruik ik daarvoor het liefst relatief kleine webshops, met natuurlijk mooie producten. Zie hieronder mijn wishlist.www.stylestek.nl | wishlist

Van links naar rechts
Boek Vive la Fete, www.uitgeverijsnor.nl
Hay masking tape houder via www.buisjesenbeugels.nl
Dozen via www.woonwinkelsiep.nl
Vaas Lenneke Wispelway via www.en-designshop.com
Tallow kaars van Ontwerpduo, velvet green via www.makeroom.nl
Kapstok via www.collectedbytas-ka.com

 

 

One Comment

  1. Cintia zegt:

    I love your blog, cheers from your class BWY !!!

Leave a Reply