• Search

Wallpaper by Zilverblauw

januari 2nd, 2014

 

Een van mijn favoriete bloggen in Nederland is die van Anki van Zilverblauw. Ze maakt echt de meest prachtige en kleurrijke foto’s. Mocht je haar niet kennen dan wordt het hoog tijd! Leuk aan haar site is dat je in haar huis kan rondkijken. Kies de ruimte die je wilt zien en neem een kijkje. Op haar blog zilverblauw schrijft ze o.a. over haar twee zoontjes en laat ze lekkere gerechten zien die weer prachtig zijn gestyled en gefotografeerd. Deze blog is ware eye candy!

Naast het maken van een mooie blog verkoopt ze ook kaarten en posters die ze zelf heeft ontworpen. Onderstaande poster is mijn favoriet!

 

New wallpaper by Zilverblauw.nl | StyleStek

 

Onlangs kwam Anki met wel heel bijzonder nieuws. Via haar blog had ik al gezien dat ze druk bezig was met het veranderen van o.a. de woonkamer. Langzaam zag je op haar blog al wat foto’s van het nieuwe interieur. Zoals altijd weer met wit en veel frisse kleuren. Nu blijkt dat het behang door haar en haar man is ontworpen en via de shop te verkrijgen is. Hieronder een aantal prachtige foto’s gemaakt door Anki van het behang in haar huis. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Wallpaper Hexagonal green.

 

New wallpaper by Zilverblauw.nl | StyleStek

 

New wallpaper by Zilverblauw.nl | StyleStek

 

New wallpaper by Zilverblauw.nl | StyleStek

foto’s by Anki

 

 

 

Leave a Reply