• Search

Wrapping for Christmas part 2

Afgelopen zaterdag was dan eindelijk de Tweetmarket. De Tweetmarket is bedacht door Heleen van Studio vanDD. Zij wil graag leuke online winkels die zij op Twitter voorbij zag komen eens live kunnen bekijken en spreken.
Op Facebook en op Instagram is het al voorbij gekomen dat Liesbet van MinoPaperSweets en ik daar afgelopen weekend onze workshop wrapping for christmas hebben gegeven.
Daarnaast vroeg Heleen mij om te helpen bij de aankleding van de kerstbomen. Daarvoor heb ik veel cadeautjes gemaakt met de mooie papiertjes van MinoPaperSweets. Deze mooie papiertjes zijn te bestellen in de webshop van Liesbet: www.minopapersweets.be. Hopelijk haal je inspiratie uit onderstaande beelden voor het inpakken van je eigen kerst cadeautjes.

 

wrapping for Christmas by StyleStek.nl

 

wrapping for Christmas by StyleStek.nl

 

wrapping for Christmas by StyleStek.nl

 

 

wrapping for Christmas by StyleStek.nl

 

 

wrapping for Christmas by StyleStek.nl