• Search

Photoshoot by StyleStek for La NouNou part 1

 

La NouNou verzorgt kinderopvang en vermaak op locatie. Dit jaar viert La NouNou haar vijfjarig bestaan. Daarnaast heeft La NouNou gewonnen bij de Dutch Wedding Awards. Mede daardoor en omdat er veel plannen voor La NouNou het komende jaar liggen, zijn fotograaf Eva en ik gevraagd om een photoshoot te houden voor La NouNou.  StyleStek heeft het concept bedacht voor deze shoot en gezorgd voor passende materialen om de juiste sfeer te creëren. Ik heb hierbij rekening gehouden met de zwart wit kleuren die La NouNou vaak zelf gebruikt, kinderen brengen de kleur er in. Voor de shoot hebben we gekozen voor een rustige zwart wit basis met een enkele kleur accent. Het eerste gedeelte van de shoot is gebruikt voor de kerstkaart van La NouNou. Deze serie beelden kun je hieronder bekijken. Binnenkort volgen nog meer beelden die gemaakt zijn tijdens de shoot.

Kussen Gran black | Fine little Day en Bow jovi doll | Luckyboysunday via www.coos-je.nl
Poster Oh Deer via www.bonbonontheblock.nl
Kerstboom via www.stokkenboom.com
Witte honeycombs via www.langzalzeleven.com

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

 

StyleStek for LaNouNou

Foto’s by evabloem