• Search

Branding of StyleStek

januari 13th, 2014

 

Eindelijk kan ik mijn visitekaartjes en alle extra’s mooi laten zien. Wat ben ik er blij mee!

Liesbet van MinoPaperSweets heeft mijn huisstijl ontworpen. Daarvoor zijn echt heel veel mailtjes verstuurd voordat het idee helemaal rond was en het naar de drukker gestuurd kon worden. De samenwerking met Liesbet heb ik als heel prettig ervaren. Ze begreep heel goed de stijl die ik in gedachten had voor mijn huisstijl en heeft het zelfs naar een hoger plan gebracht met haar ideeën en gevoel voor stijl.

Al snel ontstond het idee van een visitekaartje in de vorm van een hangtag. Ik had aangegeven bij Liesbet dat ik graag een visitekaartje wilde met iets extra’s erbij. Liesbet kwam op het idee om er een mini feestpakketje van te maken. Ze ontwierp bijpassende inpakpapiertjes en labeltjes, allemaal in de stijl van StyleStek. Het visitekaartjes includief mini inpakpapiertje, confetti en touw van Garn & Mehr worden in een transparant zakje gestopt en deze wordt met de naaimachine dicht genaaid. Tijdens het dicht maken van het zakje worden er twee labeltjes meegenomen.

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Vervolgens werd er een serie mails verstuurd over de kleur. Ik had een aantal voorbeelden van kleuren die ik mooi vond om te gebruiken. Duidelijk voor mij was dat er een vrouwlijke pastelachtige kleur bij moest zijn maar daarnaast wilde ik ook een kleur voor een meer zakelijker gebruik. De visitekaartjes hebben uiteindelijk een roze, mint groene en grijze kleur gekregen. Bij de inpakpapiertjes en de labeltjes is er ook nog een okergeel gebruikt.

Daarnaast heb ik bij Liesbet een mooie stempel besteld met het logo van StyleStek. Dit geef weer veel mogelijkheden om bijvoorbeeld je eigen briefpapier, je eigen labeltjes of je eigen sluitzegel te maken. Allemaal natuurlijk in dezelfde stijl.

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

 

Business card StyleStek

Deze foto’s zijn gemaakt door Eva van evabloem.

6 Comments

  1. I love your styling and photography! Real eye-candy! 🙂

  2. Liesbet schreef:

    Dankjewel voor de lieve woorden Agnes!

  3. Mariska schreef:

    Ziet er supermooi uit Agnes, echt inspirerend hoe jij bezig bent!

Leave a Reply