• Search

SLA Amsterdam by StyleStek

januari 22nd, 2014

 

Naast het bedenken en stylen van foto’s voor op websites en webshops, kun je bij  StyleStek ook o.a. terecht voor een restyling plan. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de uitvoering van het restyling plan wat StyleStek heeft gemaakt voor restaurant Reuring. Afgelopen weekend was het dan zover en werd het nieuwe interieur getoond aan het grote publiek. Binnenkort laat ik de foto’s zien van het nieuwe interieur.

Voordat ik naar de opening ging heb ik eerst nog even een fijne middag doorgebracht in mijn oude buurtje, de Pijp in Amsterdam. Wat een fijne wijk is dat toch! Heerlijk gezocht naar stoffen op de Albert Cuypmarkt, geslenterd in leuke kleine boetiekjes en natuurlijk is er ook heel veel keus in koffiebarretjes en restaurantjes.

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

Met een vriendin had ik afgesproken bij restaurant SLA. Dit is een vrij nieuw restaurant op de Ceintuurbaan 149. Ik had al diverse goede verhalen gehoord en ook al een aantal prachtige foto’s gezien. Tijd om zelf eens een kijkje te nemen. Het motto bij SLA is dat je alleen maar salades, sappen, soepen en snacks eet die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is. SLA spot en selecteert de meest pure en smaakvolle ingrediënten en vertaalt ze naar spannende gerechten. Niet alleen in de vele salades komt de kleur groen voor maar ook in het interieur zie je de kleur groen. Door het hele restaurant wordt veel gebruik gemaakt van groene planten. Het zou dus een super gezonde lunch gaan worden. Wij kozen allebei voor de pompoensoep en die was echt HEERLIJK! Ben je benieuwd hoe je deze pompoensoep zelf moet maken? Bekijk dan onderaan de blog het mooie filmpje wat gemaakt is door SLA.

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

 SLA Amsterdam by StyleStek

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

SLA Amsterdam by StyleStek

 

Wil je zien hoe deze soep gemaakt wordt? Bekijk dan het volgende filmpje:

 

 

 

2 Comments

  1. Liesbet zegt:

    Hé, denk dat ik daar voorbij kwam de laatste keer dat ik in Amsterdam was. Ziet er super uit! Ook zo’n leuke straat, ik vind Bilder & De Clercq ook tof. Heimwee … moeten we in de lente toch nog eens afspreken hé (misschien zonder het pondje deze keer ;-) groetjes!

Leave a Reply