• Search

Bazaar Frida by StyleStek

januari 27th, 2014

 

Afgelopen weekend stond er een fijn nachtje in Antwerpen op het programma. Voor we incheckten in ons hotel reden we eerst door naar Wilrijk. Daar heeft een vriendin die ik nog ken uit NYC een koffie en stoffenzaak geopend. Bazaar Frida, fabric and beans! Voordat Liesbeth (alias Frida volgens haar man Pieter) haar zaak opende waren we al op bezoek. De winkel was toen nog lang niet klaar om open te gaan. Ik was dus erg benieuwd naar het resultaat van al het harde werken van Liesbeth.

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

Bij Bazaar Frida kun je hele lekker cappucino (en vele andere koffietjes) krijgen en daarnaast vele mooie stoffen. Stoffen van o.a. Michael Miller, Moda, Stenzo en Riley Blake. Hieronder zie je de stoffen die ik gekozen heb. Een project heb ik er nog niet echt voor maar zulke mooie stoffen komen vast van pas bij een toekomstige shoot.

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

Ook spotte ik nog een leuke DIY. Deze kruk komt volgens mij van de Ikea maar ziet er door wat verf veel hipper uit.

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

 

Wilrijk heeft er een fijne koffiebar en stoffenwinkel bij! Jammer alleen dat deze plek niet in Rotterdam zit…
Binnenkort volgt er nog een blog met fijne plekjes in Antwerpen.

 

Bazaar Frida by StyleStek

 

Leave a Reply