• Search

My love for magnolia

februari 24th, 2014

 

In mijn vorige post kon je al lezen over de planten in mijn huis. Nu de lente weer voor de deur staat is er volop keus in mooie (voorjaars)bloemen. Een persoonlijke favoriet is de magnolia bloem.
In mijn achtertuin staat een enorme magnolia boom al op het punt van uitbarsten. Om alvast in de stemming te komen heb ik een magnolia tak gekocht voor in huis. Volgens de bloemist zou een druppeltje gloor alle knoppen mooi doen openen. Ik weet niet of het de gloor is geweest maar de knoppen zijn inderdaad heel mooi open gegaan.
Toevallig (of niet) heb ik in de woonkamer een behang met eenzelfde soort bloem erop. Zo zitten er wel heel veel bloemen aan de tak zit…

 

magnolia by StyleStek

 

magnolia by StyleStek

 

Magnolia by StyleStek

 

magnolia by StyleStek

foto’s by StyleStek

Leave a Reply