• Search

StyleStek for OhMarie, an online magazine

 

Voor het online magazine OhMarie werd ik gevraagd om een DIY te bedenken voor het nieuwste nummer met als thema Alice in Wonderland.
Als eerste ben ik begonnen met de film opnieuw te bekijken. Al snel trok het thema “niets is wat het lijkt” mij erg aan. Daarnaast maakte ik een moodboard met de kleuren die voor mij horen bij dit thema. Dit moodboard kun je terug vinden op de Facebook pagina van StyleStek.
Zo ontstond het idee om een normaal kastje te laten zien maar wanneer je het kastje open maakt is het zeker geen normaal kastje meer. Het kastje staat ook symbool voor de deur waardoor Alice naar binnen gaat in de film.
De kleur blauw vind ik een belangrijke rol spelen in de film dus de keuze voor de kleur van het kastje was vrij snel gemaakt. Meer informatie over de kleur en de andere DIY  lees je op de blog. Eenmaal bezig ontstond er ook het idee om een kussen te maken maar dan niet de standaard vorm kussen. Zo ontstond het huis kussen voor op het kastje.

 

StyleStek for OhMarie

 

StyleStek for OhMarie

 

StyleStek for OhMarie

 

StyleStek for OhMarie

foto’s by Marloes | PlanetFur