• Search

Femkeido Homesale by StyleStek

maart 31st, 2014

 

Afgelopen zondag vierde Femke en Merel het eenjarig bestaan van hun winkel Femkeido. Al eerder schreef ik over deze shop. Dit feestje werd niet gevierd in de winkel in Delft maar in het huis van Femke. Tijdens deze homesale verkochten Femke en Merel diverse producten die ook in de winkel te koop zijn, mooi merken zoals Tas-ka, Zilverblauw en HAY. Vooral het vele kleurgebruik in hun producten spreekt mij erg aan. Daarnaast had ik al vaker mooie beelden gezien van de woning van Femke. Dus was het extra leuk om eens in de woning van Femke te kunnen kijken en tegelijkertijd de mooie producten te zien.

Leuk aan de homesale was dat bijna alles wat je zag ook te koop was, zoals je wel aan de roze stickers op de foto’s kunt zien. De opkomst was groot dus het eenjarig feestje was volgens mij net zo succesvol als het eerste jaar van Femkeido. Natuurlijk heb ik ook wat foto’s gemaakt die ik jullie niet wil onthouden.

 

Femkeido Homesale by StyleStek

 

Femkeido Homesale by StyleStek

 

Femkeido Homesale by StyleStek

 

Femkeido Homesale by StyleStek

foto’s by StyleStek

 

Leave a Reply