• Search

a quick DIY for Easter

 

Pasen vind ik een fijn feest met mooie kleuren. Vorig jaar maakte ik samen met Eva van evabloem.nl deze serie voor Easter.
Afgelopen week heb ik weer paastakken gekocht voor in huis. Na de opmerking van mijn lieve mannetje waarom ik dode takken voor het raam neer zou zetten besloot ik dat het tijd was voor een DIY om de takken iets meer leven in te blazen. Afgelopen week was het een drukke week dus al snel was het duidelijk dat het een snelle DIY zou moeten worden.

 

StyleStek DIY for Easter

 

Ik had de laatste 101 woonideeen nog liggen met daarin een aantal mooie papiertjes. Je kunt hier natuurlijk allerlei papiertjes voor gebruiken, zoals deze te gekke free printables van MinoPaperSweets.
Als eerste heb ik twee malletjes gemaakt van twee verschillende maten eitjes. Deze heb ik een aantal keer overgetrokken op het papier. Voor elk eitjes heb je twee vormpjes nodig.

 

StyleStek DIY for Easter

 

Nadat alle eitjes waren utgeknipt naaide ik met de naaimachine telkens twee eitjes aan elkaar. Hiervoor gebruikte ik mint groen garen. Met de naaimachine begon ik aan de onderkant van het eitje omdat je dan een lang touwtje kunt maken om de eitjes aan op te hangen. Je laat daarvoor de naaimachine wat langer doorlopen.

 

StyleStek DIY for Easter

 

Afgelopen week had ik ook nog een shoot met veel bloemen van Opfleuren waaronder mooie ranokeltjes en deze zijn ook tussen de takken gezet.
Inmiddels staan er hier dus vrolijke paastakken voor het raam!

 

StyleStek DIY for Easter

foto’s by Hanke Arkenbout en StyleStek