• Search

another DIY with craft concrete!

 

In mijn vorige blog was al te lezen dat ik aan de slag ben gegaan met craft concrete oftewel hobby beton. Daarin kondigde ik aan dat er nog een DIY zou komen. Naast het feit dat ik met hobby beton aan de slag wilde gaan, had ik ook bedacht om iets met een pudding bakje te gaan doen. Probleem is dat ik alleen hou van de vorm van de pudding pakjes maar gelukkig heb ik thuis twee mannen die zich wel wilden opofferen voor de inhoud, alles voor de DIY!

 

DIY with craft concrete

 

Het hobby beton van de Pippos heb ik weer volgens de gebruiksaanwijzing aangemaakt. Vervolgens heb ik de mal gemaakt voor de bloempot. Hiervoor gebruikte ik de kleinste variant van de pudding pakjes, een leeg planten bakje en een sateprikker. Op de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe ik de mal heb gemaakt.

 

DIY with craft conrete

 

 

DIY with craft concrete

 

Let er goed op bij het vullen van de mal dat het beton ook helemaal aan de onderkant van het plantenbakje komt. Daardat er een gaatje in het pudding pakje zit kon ik er makkelijk een sate prikker in steken. Dit zorgt er gelijk voor dat het planten bakje ook op zijn plaats blijft als je het beton erin giet. Je kunt er eventueel nog wat munten in stoppen om het plantenbakje zwaarder te maken. Inmiddels hebben al mijn cactussen een mooie bloempot!

 

DIY with craft concrete
photos by Hanke Arkenbout en StyleStek