• Search

101 Woonideeën | nr 03 2014

 

Naast deze site en Facebook is StyleStek ook te volgen met instagram. Via de instagram van 101 Woonideeën kwam het verzoek om je beste styling tip te delen. Op mijn instagram zijn zeker een aantal instyling tips te vinden dus besloot ik er een aantal te delen. Met het gevolg dat StyleStek in het maart nummer van de 101 woonideeën staat.

 

Party by StyleStek in 101 Woonideeën

 

101 Woonideeën

 

Party by StyleStek in 101 Woonideeën

 

Het verhaaltje wat erbij stond was het volgende:
‘Mijn zoontje vierde vorig jaar zijn eerste verjaardag en daar wilde ik een feestje van maken. Ik werkte met een kleurenpalet en maakte vooral veel versieringen zelf. Samen met fotograaf Eva Janssens (evabloem.nl) zette ik alles op de foto. Het favoriete woord van mijn zijn is auto, en dit is zijn favoriet!’