• Search

Ontwerpburo Tas-ka in The Hague

 

Al tijden stond deze winkel van Ontwerpduo Tas-ka op mijn lijstje van nodig te bezoeken winkels. Op een ochtend tijdens het bezoeken van enkele wijken in Den Haag (want zeer waarschijnlijk woon ik daar binnenkort!) was er eindelijk een mogelijk om de winkel eens te bewonderen. Zowel in de stenen shop als in de webshop verkopen ze o.a. producten die ontworpen zijn door het Nederlandse ontwerpburo Tas-ka. Zij ontwerpen mooie stoffen waar vervolgens weer kussens, theedoeken, servetten, tassen etc. van gemaakt worden. Ook is het mogelijk om in de winkel de stof los te kopen. Je kunt de stoffen in twee verschillende diktes kopen. De dikke variant wordt o.a. gebruikt voor het maken van de kussens en de dunne variant voor het maken van o.a. dekbedden.

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Naast de verkoop van hun eigen producten worden er ook de lampen van Studio Snowpuppe verkocht. Hier schreef ik al eerder een blog over. Ook producten van Hay en Marimekko kun je in deze winkel vinden. Bijzonder zijn de unieke en vintage producten die er verkocht worden in de winkel. Persoonlijk ben ik erg dol op zo’n houten loopfiets, oude autootjes, houten puzzels en ga zo maar even door. Ondanks de hoge verwachtingen die ik had van deze winkel was ik toch nog zeer aangenaam verrast door de winkel. Zeker dus een bezoekje waard!

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Van 16 – 18 mei verandert het zeeheldenkwartier in Den Haag in het DesignKwartier, een slow design, food & lifestyle festival. Tijdens het festival zijn er pop-up stores, specials in bestaande winkels en exposities.  Daarnaast is het mogelijk om binnen te kijken in het huis van Eigen Huis & Interieur hoofdredacteur Mary Hessing waar zij een tijdelijk designwarenhuis met haar persoonlijke design favorieten laat zien. Tijdens het DesignKwartier zal ook Tas-ka aanwezig zijn en zij zullen iets nieuws presenteren wat is voortgekomen uit een samenwerking met Studio Snowpuppe. De producten zullen ook na 18 mei te verkrijgen zijn.

 

Ontwerpburo Tas-ka

 

Ontwerpburo Tas-ka
foto’s by StyleStek