• Search

DIY eierwarmers

Met deze vrolijke eierwarmers maak je een echt feestje van de paasbrunch.

www.stylestek.nl

Benodigheden:
– verschillende vrolijke stofjes en lintjes
(stofjes v.l.n.r. noeks, de boerenbonthal en mondaysmilk)
– fiberfill
– karton voor een malletje
– schaar
– naaimachine

Werkwijze:
Knip uit stevig karton een mal. De onderkant van mijn mal is 11,5 cm lang en het hoogste punt is 12,5cm hoog. Teken vervolgens deze mal vier keer op je stof en een keer op je fiberfill.

Verdeel de fiberfill in twee stukken( dit kun je makken voorzichtig los trekken). Leg twee stukken stof op elkaar met ertussen een laagje fiberfill. Naai de stukken stof met fiberfill etussen aan elkaar. Herhaal dit nogmaals met de andere lapjes stof en fiberfill. Naai nu de twee stukken aan elkaar. Wil je aan de bovenkant een leuk lintje hebben stop deze er tussen tijdens het naaien op de plek waar je het graag zou willen hebben. Draai de lapjes stof vervolgens binnenste buiten zodat de onafgewerkte kant aan de binnen kant verdwijnt en evt. het lintje aan de bovenkant weer verschijnt. Naai er nu met de hand bijvoorbeeld een leuk lintje of een knoopje op. Deze gezellige eierwarmers