• Search

The new HAY store at Amsterdam

 

Het Deense merk Hay heeft vorige week de eerste winkel in Nederland geopend. Persoonlijk ben ik erg dol op dit merk omdat de producten clean zijn en er gebruik wordt gemaakt van prachtige kleuren. Ik was erg benieuwd naar deze nieuwe Hay store en vertrok dus al afgelopen weekend naar Amsterdam om  het eens zelf te bewonderen. In deze store vind je naast meubels ook een goed aanbod in fijne woonaccessoires. Je vindt hier onder andere kussens in vele kleuren, tafelkleden, papierwerk, vloerkleden en mooi gekleurde opbergdozen. Bij mij is de J104 chair favoriet deze is te zien op de tweede afbeelding (de eerste stoel). Bekijk de Hay store zelf maar eens op onderstaande beelden of ga eens live kijken aan de Nieuwezijds voorburgwal & Spuistraat in Amsterdam.

 

Hay Store -www.stylestek.nl

 

Hay Store -www.stylestek.nl

 

Hay Store -www.stylestek.nl

 

Hay Store -www.stylestek.nl

 

Hay Store -www.stylestek.nl

 

foto 1