• Search

StyleStek for MinoPaperSweets

Belgie heeft er een super fijne webshop bij: www.minopapersweets.be. Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje of een trouwkaart dan ben je bij Liesbet aan het juiste adres! StyleStek heeft de styling verzorgd voor deze nieuwe webshop. Wat een feest was het om de prachtige producten sfeervol in beeld te brengen. We hebben vier thema’s in beeld gebracht: Gypsy, Indie Romance, Forest en Beach. De styling is aangepast op elk thema. Zo hebben we bijvoorbeeld voor het thema Beach de witte buiten muur van de buren van Liesbet gebruikt. Bij het thema Gypsy heb ik gekozen voor grote gekleurde bloemen. Bij Indie Romance werd er weer gebruikt gemaakt van snoephartjes en macarons. De varens uit de tuin van mijn buurvoruw kwamen goed van pas bij het thema Forest.

www.stylestek.nl for minopapersweets.be

Liesbet is iemand waarmee het heel fijn samenwerken is en dan krijg je als de webshop online is gegaan ook nog zo’n fijne reactie:
” Ik ben hééééééél tevreden met het resultaat van de styling! Als ik nu alles bij elkaar zie op de webshop, dan is het helemaal wat ik voor ogen had, het plaatje klopt.” aldus Liesbet van MinoPaperSweets.  Wil je meer lezen over de shoot voor de webshop lees dan de blog die Liesbet hierover schreef: http://minopapersweets.blogspot.nl/2013/07/a-perfect-match.html

Hieronder vind je een aantal beelden uit de webshop.

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Gypsy

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Gypsy

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Gypsy

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Gypsy

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | IndieRomance

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | IndieRomance

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | IndieRomance

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Forest

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Forest

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Forest

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Forest

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Beach

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Beach

 

www.stylestek.nl for minopapersweets.be | Beach

foto’s: Melissa Milis