• Search

DIY with self-adhesive foil

In mijn portfolio vind je de kamer van Nout. Voor de kinderkamerstylist heb ik een zelfmaker uitgewerkt. Persoonlijk voeg ik graag zelfmakers toe aan een kinderkamer. Daar komt bij dat eigengemaakte items bijdragen aan een unieke sfeer in zo’n kamertje. Hieronder vind je hoe je zelf makkelijk een meubel kunt oppimpen of je eigen muursticker maakt met zelfklevende folie.

stylestek.nl_evabloem-fotografie_baby boy room-nout

In de kamer van Nout stond al een kast. Deze heb ik een eigen draai gegeven door er een vlaggenlijn van driehoeken van zelfklevende folie op te maken. Het fijne aan deze folie is dat je het gemakkelijk er weer af kunt halen en het geen resten achter laat. Zelfklevende folie is ook ideaal om je eigen muurstickers mee te maken. Zo zie je nog een aantal sterren gemaakt van deze folie terugkomen in het kamertje. Leuk ook om een hele muur met stippen, sterren of andere vormen te beplakken. Dat geeft vast en zeker een vrolijk en creatieve sfeer. Mocht je genoeg hebben van de stippen, sterren of … dan is het er zo weer afgehaald!
De folie is gekocht bij StickerOp.

stylestek.nl_evabloem-fotografie_baby boy room-nout

foto’s by EvaBloem