• Search

Great store Delft | Femkeido

Op StyleStek laat ik je graag kennismaken met mooie en unieke winkeltjes.

Femkeido is dit jaar pas open gegaan in Delft aan de Papenstraat 12. Er zijn veel merken te vinden waar ik persoonlijk erg dol op ben. Zo verkopen ze o.a. producten van Tas-ka, Studio Snowpuppe, Hay, Ferm living, Donna Wilson en Lenneke Wispelway. Naast meubels en woonaccessoires zoals kussens, dienbladen en vazen verkopen ze ook verf en behang. Tijdens mijn bezoek aan deze winkel was Femke (een van de twee eigenaressen aanwezig). Zij geeft ook interieuradvies. Wat mij aantrekt in de stijl van Femke is dat ze vaak gebruik maakt van een rustige basis maar wel met veel en kleurrijke accessoires.

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

www.stylestek.nl & Femkeido

 

Bij eigen huis en tuin werd er ook aandacht besteed aan deze winkel, kijk hier zo rond minuut 20. Mocht Delft nu te ver bij je vandaan zijn dan kun je altijd via de webshop bestellen: www.femkeidoshop.nl.