• Search

Dutch Design Week in Eindhoven

Vorige week had ik een bespreking in het restaurant bij Piet Hein Eek in Eindhoven. De bespreking ging over een nieuw project waar ik erg veel zin in heb. Meer informatie over dit project volgt later. Heel “toevallig” was het net Dutch Design Week in Eindhoven dus na de bespreking nog een klein rondje kunnen maken. De eerste vier afbeeldingen zijn gemaakt in de shop van Piet Hein Eek.

 

www.stylestek.nl at DDW

 

Dutch Design Week by StyleStek

 

www.stylestek.nl at DDW

 

www.stylestek.nl at DDW

 

Een heel bijzondere kapstok ontworpen door Studio Rene Siebum.www.stylestek.nl at DDW

 

www.stylestek.nl at DDW

Ontwerpduo stond er met een mooie tentoonstelling van hun producten. Onderstaande kaarsen zijn niet de standaard kleuren maar kleuren gemaakt speciaal voor een project. Je kunt dus voor jouw project een speciale kleur kaars laten ontwerpen. Lisa Klappe Photography heeft een prachtige serie sfeerbeelden neergezet met de producten die ontworpen zijn door het ontwerpduo.
www.stylestek.nl at DDW

 

www.stylestek.nl at DDW

foto’s by StyleStek