• Search

Workshop wrapping for Christmas

Mensen die mij volgen op Instagram of via Facebook hebben al gemerkt dat ik druk ben met het organiseren van workshops. Samen met de creatieve Liesbet van MinoPaperSweets.be heb ik deze workshop bedacht en uitgewerkt. We hebben in totaal drie workshops gepland staan. De eerste zal plaatsvinden in Amsterdam in de te gekke winkel RareBird. Vervolgens gaan we naar BelgiĆ« waar we op donderdag 28 november bij de Huiszwaluw een workshop zullen geven. Als afsluiting zullen we staan op 14 december op de Tweetmarket. Een nieuwe creatieve markt in Rotterdam en dan helemaal in kerstsfeer!
Het organiseren van deze workshops betekent wel dat er bij mij thuis al geregeld kerst cadeautjes te vinden zijn zoals je hieronder kunt zien.

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents

 

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents

 

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents

 

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents

 

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents

 

www.stylestek.nl | wrapping christmas presents