• Search

Flavourites Live & Flavourites Live Business 2013 | part 1

november 25th, 2013

Afgelopen vrijdag ben ik samen met liesbet van MinoPaperSweets naar het business gedeelte geweest van Flavourites Live. Flavourites Live 2013 is een event waarbij 160 webwinkels een “echte shop” inrichten met de producten die zij verkopen in hun webwinkel.  Het business gedeelte is georganiseerd door MamaMarketing. Het programma was vol met allemaal verschillende sprekers. Dit evenement was vooral gericht op mensen met een webwinkel of mensen die een webwinkel willen gaan opstarten. Nu heb ik geen intentie om een webwinkel te starten maar een aantal sprekers vond ook ik interessant om te horen. Daarnaast is het voor mij een mogelijkheid om in contact te komen met diverse mensen die op zoek zijn naar mooie sfeerbeelden voor hun website. Dus op dat gebied is het ook zeker weer interessant voor mij.

Bij binnenkomst viel gelijk de stand van Engel op. Engel is vooral bekend van de verkoop van hun prachtige honeycombs. Daarnaast hebben ze inmiddels vele andere producten die ze verkopen op hun site. De muren van de stand waren behangen met magneet en krijtbehang.  Er waren ook enkele houten kisten opgehangen aan de muur met daarin kleine items zoals een mini honeycomb. Zoals je op de volgende foto’s kunt zien was het een waar feestje in de stand van Engel.

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

Tijdens het business gedeelte gaf Marloes Snijders van het e-magazine OhMarie.nl een workshop over productfotografie. Het was interessant om te horen hoe zij een shoot aanpakt. Ze vertelde hoe haar voorbereiding eruit ziet en met welke elementen ze rekening houdt tijdens het fotografen van de beelden.
Door Laura van den Brink van MamaMarketing werd de workshop gegeven bloggen voor gevorderden. Nu ben ik zeker geen gevorderde maar heb ook hier zeker een aantal punten gehoord waar ik wat mee kan. Belangrijk, volgens Laura, is om te bloggen over onderwerpen die dicht bij jou of je product liggen.
Monique van der Vlist van 101Woonideeën en vlinspiratie.blogspot.nl gaf een seminar over hoe je pinterest kunt inzetten voor je webwinkel en voor je merk.

We hebben ook nog een rondje gemaakt over Flavourites Live en daar ook nog nieuwe webwinkels ondekt en natuurlijk een aantal vertrouwde webwinkels weer eens live kunnen bewonderen. De onderstaande foto’s zijn van de stands van de volgende webshops: www.meesie.nl, www.stylingandco.com en www.studiokleingeluk.nl

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

Ik heb nog meer leuke webwinkels gespot en foto’s gemaakt dus zeer binnenkort deel 2 van Flavourites Live 2013.

 

7 Comments

 1. Hi Agnes, wat leuk dat jij ons vermeld hebt in je blog, super leuk! Wij vermelden jou blog weer op onze website onder het kopje “media” en zullen hem ook posten op Facebook! Groetjes, Styling & Co.

  • agnesverduin zegt:

   Hi Marloes, Graag gedaan! Succes met je super leuke webshop en mocht je nog eens mooie sfeerbeelden nodig hebben voor je shop dan kun je altijd eens mailen. Groetjes, Agnes

 2. Meesie zegt:

  Hi Agnes, Super leuk dat ook wij vermeld zijn in je blog en wat een leuke foto van onze “kerst” mini cooper, het item van onze Flavourites beurs! Ook wij gaan je vermelden op facebook!
  Groetjes, Nathalie van Meesie

 3. Hoi Agnes,
  Wat een leuk en positief stuk. Dank je voor je aandacht en succes met je leuke blog.

  “het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen!” Reve

  Groetjes,
  Sabien

 4. Hoi Agnes,
  Wat een leuk en positief stuk. Dank je voor je aandacht en succes met je leuke blog.

  “het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen!” Reve

  Groetjes,
  Sabien

Leave a Reply