• Search

Flavourites Live 2013 | part 2

november 27th, 2013

Afgelopen maandag kon je deel 1 lezen over Flavourites Live. Tijdens die dag heb ik zoveel foto’s gemaakt en zoveel mooie webwinkels gezien dat er voldoende is voor een deel 2.

Deze blog begin ik gelijk maar met de winnaar van de best aangeklede stand op 8m2. Het is de stand van Design Fabrix. Rian van Daalen, de eigenares van Design Fabrix,  vertelt dat de muur behangen is met een donkere stof. Bijzonder vind ik dat ze gebruik heeft gemaakt van kartonnen dozen om haar spulletjes te laten zien. Dit heeft Rian bewust gedaan vertelt ze omdat haar producten vaak al drukke prints hebben en met een drukke achtergrond zou dit  wel erg druk worden. Ook heeft ze gebruik gemaakt van touw om haar theedoeken op te hangen en en aantal dozen te bevestigen tegen de muur. Naar mijn mening een mooie combinatie van basic materialen met prachtige producten!

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

Een voor mij nieuwe webshop is A Little Lovely Company. De stand was een waar feestje zoals je op de volgende foto’s kunt zien. Ze hebben een hele leuke letter banner ontworpen met een mooi lettertype. Je kunt de banner op de eerste foto zien hangen.

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business

 

Deze mooie adventkalender is van Kamer 26.

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business
De aankleding van Flavourites Live was weer met veel zorg gedaan. Zo hingen er de lampen van Studio Snowpuppe , lees hier mijn blog over deze lampen. Bij binnenkomst zag je al de grote ballonnen hangen gevuld met confetti. Kortom, van Flavlourites Live 2013 was een echt feestje gemaakt.

 

www.stylestek.nl | Flavourites Live Business
Foto’s by StyleStek

 

 

2 Comments

  1. Wauw such lovely inspiration – Such creative exhibitors, they really did a great job. Thanks for sharing Agnes, see you in class:-)

Leave a Reply