• Search

About

StyleStek is all about Creativity, Style and Inspiration
Mijn naam is Agnes Verduin en ik bedenk en creëer passende interieurs.

Agnes in haar tuin in Den Haag
Agnes met haar gezin in hun tuin in Den Haag foto by evabloem

Mijn eigen stek
Styling heeft altijd mijn interesse gehad. Voordat we kinderen kregen zijn we veelvuldig verhuisd. We hebben in Rotterdam gewoond, vervolgens een paar jaar in New York en daarna in Amsterdam. We woonden daar heerlijk in de Pijp maar met zicht op een tweede kindje zijn we toch verhuisd. De volgende bestemming werd Den Haag waar we een enorm bouwval destijds hebben gekocht. Ik zag direct potentie: hoge plafonds, een serre, glas in lood en veel licht. Ons familiehuis was ontstaan. Onze woning is onder andere te zien in de VTwonen van maart 2020 en in de Modes & Traveaux van maart 2020.

Inspiratie en opleiding
De inspiratie voor StyleStek komt voort uit mijn internationale opleiding en ervaring als interieurstylist. Tijdens de drie jaar die ik in New York heb gewoond heb ik mij aan de Fashion Institute of Technology verbreed met de opleiding Interior Design and Photography. Daarnaast heb ik op Manhattan mijn eerste re-styling projecten gedaan. Weer terug op mijn stek in Nederland ben ik met enthousiasme mij verder aan het specialiseren met bijvoorbeeld training via StyleLab photostyling en heb ik meegewerkt aan producties van StyleCookie. Daarnaast ben ik mij gaan focussen in het maken van 3D interieurs in Sketch-up.

Projecten
Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om een stek te hebben waarin je je daadwerkelijk ook thuis voelt en prettig in kan leven. Zo’n thuis zorgt er voor dat je kunt ontspannen en mooie momenten met je dierbare kunt beleven. Ik vind het een uitdaging om deze unieke en aangename sfeer voor je te creëren. Inmiddels heb ik vele afgeronde projecten voor diverse doelgroepen waaronder een re-styling van restaurant Reuring in Amsterdam en vele verschillende woningen voor verschillende doelgroepen. Door deze projecten heb ik inmiddels een goed netwerk opgebouwd waarvan ik gebruik kan maken tijdens een project.
Op deze site kun je bij portfolio een aantal van deze projecten zien en daarnaast ook een aantal series met sfeerbeelden die ik met verschillende fotografen heb gemaakt. Bij het onderdeel blog deel ik fijne (interieur) shops en DIY voor in je huis.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via agnes@stylestek.nl.
Ik beantwoord graag je vragen!

  Wil je meer van mij zien?  Volg me dan op instagram, pinterest of op facebook.