• Search

About

StyleStek is all about Creativity, Style and Inspiration

Welkom op StyleStek! Mijn naam is Agnes Verduin en ik bedenk en creëer inspirerende sfeerbeelden. Deze sfeerbeelden worden gebruikt voor commerciële doelen zoals de aankleding van een website of webshop. De juiste en unieke styling van een website of webshop zorgt voor meer bezoekers, die langer geboeid blijven en uiteindelijk een grotere omzet opleveren. Op dit moment ben ik met veel toewijding bezig met verschillende websites om hun aantrekkingskracht en effectiviteit te vergroten.

De inspiratie voor StyleStek komt voort uit mijn internationale opleiding en ervaring als interieurstylist. Tijdens de drie jaar die ik in New York heb gewoond heb ik mij aan de Fashion Institute of Technology verbreed met de opleiding Interior Design and Photography. Daarnaast heb ik op Manhattan mijn eerste restyling projecten gedaan. Weer terug op mijn stek in Nederland ben ik met enthousiasme me verder aan het specialiseren met bijvoorbeeld training via StyleLab photostyling en heb ik meegewerkt aan producties van StyleCookie.

Naast het creëren van mooie sfeerbeelden houd ik mij nog steeds bezig met (re)stylingen. Ik vind het een uitdaging om een unieke en aangename sfeer te creëren zowel op beeld als in het interieur van bijvoorbeeld een restaurant of bij iemand thuis. Momenteel ben ik met veel enthousiasme bezig met de restyling van restaurant Reuring in Amsterdam.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via agnes@stylestek.nl. Ik beantwoord graag je vragen! Wil je meer van mij zien?  Volg me dan op instagram, pinterest of op facebook.

 

Agnes Verduin | StyleStek