• Search

Interieuradvies

Jouw woonwens is persoonlijk en uniek maar hoe krijg je die nu goed vertaald in je interieur. Met behulp van StyleStek kun je een prettig thuis creëren.

Bij StyleStek werken we met verschillende fases.
De verschillende fases worden hieronder doorgenomen.

De eerste fase  is het bepalen van de sfeer. Dit gebeurt door middel van het maken van een moodboard. Dit moodboard helpt ons bij de volgende fases om makkelijker tot keuzes te komen en ervoor te zorgen dat er eenheid komt in het interieur. Tijdsindicatie: 2 uur op locatie in gesprek; bepalen van mogelijke sfeer. Deze sfeer wordt vervolgens door mij omgezet in een moodboard  inclusief begeleidend schrijven en dit moodboard wordt tijdens een half uur besproken. Hiervoor rekenen we een vaste prijs van 250 euro incl BTW zonder reiskosten.

De vervolgstap is het maken van een plattegrond met meubelplan. Hierbij krijgt u een 3D plattegrond op schaal (via SketchUp) met daarin een mogelijkheid voor indeling en daarbij een suggestie qua meubels. We gaan graag in overleg met elkaar om tot ieders tevredenheid tot een gewenst plan te komen. Wat betreft maatwerk heeft StyleStek diverse partijen waarmee we in het verleden al goed hebben samengewerkt. Deze worden ingezet voor een goed resultaat. Wat betreft uren is dit afhankelijk van de ruimte. Hierbj wordt uitgegaan van een uurprijs van 65 euro per uur inclusief BTW.

De volgende fases zijn het kleurenplan waarbij de kleuren worden bepaald.
De hierop volgende fase is het verlichtingsplan. Hierbij krijgt u een aangeleverd plan voor de verlichting met suggesties voor de armaturen. Ook hiervoor geldt dat wat betreft uren dit zeer afhankelijk is van de grote van de ruimte. Ook hierbij wordt uitgegaan van een uurprijs van 65 euro per uur inclusief BTW.

Gedurende alle fases kan er besloten worden dat StyleStek ook de bestelling van de producten begeleid.

We lopen de fases met elkaar door en er kan op elk gewenst moment gepauzeerd of gestopt worden met het traject. Het kan dus betekenen dat er gekozen wordt om gezamenlijk het moodboard vast te stellen maar er kan ook gekozen worden om het gehele traject door te lopen met StyleStek.  Dit alles hangt samen met de wens van de klant.

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kunt u terecht bij Agnes Verduin via
agnes@stylestek.nl of 0640225302