• Search

Interieuradvies


Je huis is een heel belangrijk onderdeel van je leven. Het is belangrijk om je hier echt prettig te voelen. Ik bedenk en creëer graag passende interieurs, passend bij de bewoners en bij het huis.

Vaak weet je prima wat je zelf mooi vindt maar is het lastiger om dit beeld daadwerkelijk ook te realiseren in je interieur. Ik help je graag mee om dit te realiseren zodat je je eigen fijne STEK hebt. Om je hierbij te helpen heb ik verschillende opties zodat je kunt kiezen wat bij jouw situatie het best past.

Brainstormsessie per ruimte

Tijdens deze sessie kom ik twee uur bij je thuis of spreken we online af. Ik vraag je om vooraf al informatie te sturen over de ruimte. Hiermee bereid ik mij voor op ons gesprek. We bespreken waar jij tegenaan loopt in jouw interieur (denk aan indeling, kleur, styling, materialen, verlichting of …)  en ik kom met inspiratie, ideeën en advies. Achteraf krijg je de informatie op de mail. Het is mogelijk om dit advies uit te breiden met een vervolgadvies. Omgeving Den Haag en anders aanvullende reiskosten.
De prijs voor deze brainstormsessie is €249 inclusief BTW

Ask me anything sessie

Vaak merk ik in de praktijk dat mensen al tevreden zijn over een deel van bijvoorbeeld de meubels, verlichting of de styling maar dat het geheel toch nog wat mist of nog niet prettig aanvoelt. Dan is het ook mogelijk om mij per uur in te huren. Hiervoor neem je vrijblijvend contact met mij op. Wanneer je foto’s en informatie vooraf stuurt ga ik voor je aan de slag. Ik bereid mij voor op de vragen die er zijn en kom naar je thuis om samen de mogelijkheden te bespreken. Hierbij kun je uitgaan van een portie creativiteit, stijl en inspiratie. Na dit gesprek stuur ik je nog informatie na en kun je nog aanvullende vragen stellen. Bij dit traject hou ik de uren bij en geef ik je aan het eind van de maand een overzicht van de gemaakte uren en de inhoud hiervan.
De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid uren die er zijn gemaakt maar op basis van een uurprijs van 65 euro per uur.

Compleet advies per ruimte

Een compleet interieuradvies bestaat uit verschillende onderdelen. Ik loop de onderdelen die vallen onder dit complete advies kort door en onderaan deze pagina worden de verschillende onderdelen uitgebreider omschreven.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij lig ik toe wat ik je kan bieden en kijken we of de klik er is om samen aan de slag te gaan.
Als eerste start ik met het maken van een moodboard dat ik tijdens een gesprek zal toelichten. Wanneer we eens zijn over de gewenste sfeer van het moodboard zal ik aan de slag gaan met de volgende fase. Hierin zal ik komen met een voorstel voor een plattegrond met meubelplan. Ik gebruik hiervoor SketchUp zodat jullie de ruimte in 3D zien met daarbij het voorstel met meubels. Bij dit advies krijg je ook een shoppinglijst aangeleverd waar je welke meubels ook kan kopen. Daarnaast lever ik een kleuren en materialen plan en verlichtingsadvies voor de ruimte. Dit wordt allemaal besproken en toegelicht in een gesprek. Als afronding krijg je een adviesverslag met kleuren en materialenstalen. Gedurende alle fases kan er besloten worden dat StyleStek ook de bestelling van de producten begeleid.
De prijs voor dit complete advies is de richtprijs €1999 inclusief BTW

Dit complete interieuradvies is nog uit te breiden met een maatwerkmeubel of met een stylingsessie om de puntjes op i te zetten.

Stylingsessie per ruimte

Je bent tevreden over de basis maar je mist sfeer of wilt met styling je interieur een opfrisbeurt of andere sfeer geven?  Dan is de stylingsessie wat voor jou!
Vooraf stuur je mij informatie en foto’s van de ruimte waar je graag een andere styling zou willen hebben. We hebben vervolgens een half uur contact over je wensen wat betreft de nieuwe stijl. Ik ga voor jullie op pad om items voor deze nieuwe stijl te zoeken. Met deze items kom ik bij jou thuis om hiermee aan de slag te gaan. Jij bepaalt welke items je zou willen houden en deze kunnen direct in je interieur blijven. Ik zorg dat de andere items weer terug gaan.
De prijs voor deze stylingsessie is €449 inclusief BTW

Maatwerkmeubel

In sommige interieurs is een maatwerkmeubel de ideale oplossing om zo goed mogelijk om te gaan met de ruimte. Ik ontwerp in SketchUp dit meubel voor je en breng je eventueel in contact met iemand die dit meubel kan maken en plaatsen. Aaangezien dit niet in elk interieur wensleijk is valt deze fase niet onder het complete advies
De prijs is €299 per maatwerkmeubel

Hieronder de verschillende fases van het complete advies nog uitgebreider omgeschreven.

De eerste fase  is het bepalen van de sfeer. Dit gebeurt door middel van het maken van een moodboard. Dit moodboard helpt ons bij de volgende fases om makkelijker tot keuzes te komen en ervoor te zorgen dat er eenheid komt in het interieur. Tijdsindicatie: 2 uur op locatie in gesprek; bepalen van mogelijke sfeer. Deze sfeer wordt vervolgens door mij omgezet in een moodboard  inclusief begeleidend schrijven en dit moodboard wordt tijdens een half uur besproken. Hiervoor is een vaste prijs van 250 euro incl BTW zonder eventuele reiskosten.

De vervolgstap is het maken van een plattegrond met meubelplan. Hierbij krijg je een 3D plattegrond op schaal (via SketchUp) met daarin een mogelijkheid voor indeling en daarbij een suggestie qua meubels. Ik ga graag met je in overleg om tot ieders tevredenheid tot een gewenst plan te komen. Wat betreft maatwerk heeft StyleStek diverse partijen waarmee ik in het verleden al goed heb samengewerkt. Deze worden ingezet voor een goed resultaat.

De volgende fases zijn het kleurenplan waarbij de kleuren worden bepaald.
De hierop volgende fase is het verlichtingsadvies. Hierbij krijg je een aangeleverd plan voor de verlichting met suggesties voor de armaturen.

We lopen de fases met elkaar door en er kan op elk gewenst moment gepauzeerd of gestopt worden met het traject. Het kan dus betekenen dat er gekozen wordt om gezamenlijk het moodboard vast te stellen maar er kan ook gekozen worden om het gehele traject door te lopen met StyleStek.  Dit alles hangt samen met jouw wens.


Heb je interesse in een specifiek onderdeel van het compleet advies of andere vragen dan kun je altijd vrijblijvend een mail sturen naar agnes@stylestek.nl