INTERIEURADVIES

Mijn ervaring is dat je vaak wel weet wat je mooi vindt, maar hoe vertaal je die voorkeuren op een passende en sfeervolle wijze in je interieur? Ik help je graag met een persoonlijk plan om je eigen fijne STEK te realiseren. Ik heb verschillende adviespakketten ontwikkeld waaruit je kunt kiezen afhankelijk van wat het beste bij jouw situatie past.

Lees welke pakketten er zijn!

PROJECTEN

BEKIJK HIER ALVAST EEN PAAR PROJECTEN! 

lees MEER OVER MIJ!

OVER MIJ...

Styling en inrichting is altijd mijn passie geweest. Alweer ruim 10 jaar deel ik graag mijn persoonlijke kennis en internationale ervaring als interieurstylist om ook anderen van een sfeervol interieur te laten genieten.


lees meer over mij!

IN DE MEDIA

StyleStek is al vaak te zien geweest in een tijdschrift of boek.
Hier vind je een aantal van deze publicaties.

BINNENKIJKER ARIADNE SEPT 2022

BOEK INSTAPROOF

VT WONEN MAART 20

HEB JE EEN VRAAG?

send

Thank you

I will answer your message as soon as possible.