INTERIEURADVIES ONDERWIJS

Stylestek heeft inmiddels meerderE scholen op verschillende manieren mogen helpen met hun interieur.

TEAMKAMER DEN HAAG

Voor deze nieuwbouw school in Den Haag ben ik gevraagd om een plan te maken voor de teamkamer. In deze ruimte waren meerdere functies nodig. Daarnaast heb ik ook het meubilair en verdere aankleding verzorgd.

De directeur
StyleStek heeft mij echt ontzorgd met de inrichting van de teamkamer binnen het gegeven budget.

ZIE en lees HIER MEER!

KLEURENPLAN BASISSCHOOL
DEN HAAG

De opdracht was om een kleurrijke school te creĆ«ren. Voor deze school heb ik een vrolijk kleurenplan gemaakt en daarbij de kleuren van het logo verwerkt. Bij de invulling van de kleuren in de school heb ik ook rekening gehouden met de effecten van de kleuren op de concentratie en het onderwijs. 

De directeur
Wat een prachtig en vrolijk plan heeft StyleStek voor ons gemaakt. Blij ook met de begeleiding van de schilders door StyleStek

ZIE en lees HIER MEER!

GROEN IN DE SCHOOL | DEN HAAG

StyleStek is gevraagd om een hele basisschool aan te kleden met planten en potten.

Mocht je interesse hebben in meer groen in de school dan neem vrijblijvend contact met mij op: agnes@stylestek.nl

zie en lees hier meer!

VOORDAT IK FULLTIME AAN DE SLAG GING VOOR STYLESTEK HEB IK ALTIJD MET VEEL PLEZIER GEWERKT IN HET ONDERWIJS. DAARDOOR WEET IK GOED WAT ER NODIG IS IN HET ONDERWIJS ZOWEL VOOR HET TEAM ALS DE KINDEREN. IK VIND HET FIJN OM BEIDE WERELDEN, VAN INTERIEUR EN ONDERWIJS TE COMBINEREN EN ZO OOK NOG STEEDS MIJN BIJDRAGE TE KUNNEN LEVEREN AAN FIJNER ONDERWIJS.
BENIEUWD WAT IK VOOR JOUW SCHOOL KAN BETEKEN? IK HOOR GRAAG VAN JE; BEL, MAIL OF GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER BIJ CONTACT. 

ZIE en lees HIER MEER!