HOEKWONING |HAARLEM

Dit jonge stel benaderde mij nadat ik al eerder voor een familielid een huis had ingericht.
De woonwensen waren om vooral kleur toe te gaan voegen in de nieuwe woning. Hierbij durfden ze ook te gaan voor felle kleuren maar lukten het hen niet om de juiste kleuren bij elkaar te zoeken en balans hierin te vinden.
Daarnaast wilden zij graag een plek voor hun boeken maar wel rust en sfeer in de woonkamer.  

DE BEWONERS:

Je had mijn zus geholpen aan een mooi interieur, dus hadden we er vertrouwen in dat jij ons ook kon helpen met het interieur van ons nieuwe huis. 

We hadden allebei ons huis in een heel andere stijl ingericht, en we wilden voor ons nieuwe huis graag iets wat voor ons allebei mooi zou zijn en als ‘thuis’ zou voelen. Dat is gelukt! We krijgen ook veel complimenten over ons interieur. We zijn zelf ook ontzettend blij met ons interieur en elke dag genieten we er weer van.

Het was fijn dat we sommige afspraken online konden doen en dat je bij sommige afspraken ook naar ons toe kwam in Amsterdam of Haarlem om te kijken hoe het er in het echt uit zou zien. Je luisterde goed naar onze wensen, maar wist onze ideeën ook op een prettige manier bij te sturen als die in de praktijk niet mooi zouden zijn. We zijn erg blij met jouw ontwerp voor de maatwerk kast.


nog even hoe het was...